Ons bso team

Bso Pallas Athene werkt dagelijks met vaste pedagogisch medewerkers. De pedagogische medewerkers zijn geschoold om op een Montessori wijze invulling te geven aan de opvang. De dagelijkse leiding ligt bij de locatiecoördinator Daniëlle Koning-Sharon. 

Om aankomende beroepskrachten de kans te geven ervaring op te doen binnen de kinderopvang, kunnen er jaarlijks een aantal stagiaires bij bso Pallas Athene stage lopen.

Voor onze kleinschalige organisatie zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste collega voor 14-18 uur. Heb jij een passie voor kinderen, ben je actief, speel je graag mee met de kinderen, bouw je samen een hut, bak je samen gezonde baksels, is sporten of muziek je hobby of passie?

Dan zijn wij opzoek naar jou! Jij mag jouw talenten inzetten om de kinderen te inspireren.

Jij

Bent communicatief sterk en hebt een positieve houding. Kan goed samenwerken met verschillende collega’s. Jij hebt een ♥ voor kinderen en een hoofd vol schitterende ideeën.

Wij bieden

Bij BSO Pallas Athene heb je een uitdagende en afwisselende baan met vrijheid om zélf activiteiten te bedenken en te organiseren. Je kunt je bij ons echt op de kinderen richten. Hoe fijn is dat!

- 8% vakantietoeslag.

- Eindejaarsuitkering van 2%

- EHBO en BHV opleiding

- Inschaling is volgens de cao Kinderopvang in schaal 6: € 2.155 - € 2.935 

Ben jij de pedagogisch medewerker die wij zoeken? Kom jij met jouw kwaliteiten ons team versterken? Solliciteer dan snel! Jouw brief mag je sturen naar bso@bsopallasathene.nl

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met de locatiecoördinator Daniëlle Koning-Sharon, 0615271239.