Overblijven op de Pallas

Alle kinderen blijven overDSC03484

Op de Pallas blijven alle kinderen over en helpen de ouders bij het houden van het toezicht op het plein en het veld. Op deze manier kunnen de leerkrachten hun (verplichte) pauze houden en blijven de kosten voor ouders beheersbaar.

Roosters

Het maken van de roosters is een hele klus en daarom is er voor gekozen om het inroosteren per klas te organiseren. De verantwoordelijkheid voor het rooster komt op deze manier dichter bij de klas te liggen en de communicatielijnen zijn korter en duidelijker. Zo kunnen de roosters op tijd bekend zijn, zodat iedereen hier rekening mee houden kan.

Vergoeding

Ouders die helpen bij het overblijven krijgen een kleine vergoeding. Van de niet geïnde gelden wordt overblijfmateriaal gekocht.

Afspraken om het overblijven goed en gezellig te laten verlopen: