Piet en Heleen(L)

Piet en Heleen zijn de leerkrachten van groep L. Piet werkt op maandag, dinsdag en woensdag.  Heleen werkt op donderdag en vrijdag.

Leer ons het zelf te doen. Een weg vol ervaringen.
Plannen, zelfstandig werken, maar ook presteren, luisteren, en delen.
Wij zijn er als leerkrachten om de kinderen hierbij te helpen. Ook, of misschien wel juist als het even niet lukt.

Bezoek Mondriaanhuis

Vrijdag 17 maart hebben wij een bezoek gebracht aan het Mondriaanhuis. We leerden over het leven en werk van Piet Mondriaan.

Schaatspret!

Dinsdag 20 december hebben wij met de hele groep op het Onze Lieve Vrouweplein geschaatst.

Kamp groep Silvie & Ingrid

Vorige week zijn wij op kamp geweest naar Naarden. Op de tweede dag hebben wij met een fluiterboot een vaartocht over het Naardermeer gemaakt. Het was een gezellig en zonnig kamp, waarop wij elkaar goed hebben leren kennen.

Een militair in de klas

Dinsdag 10 mei was er een militair bij ons in de groep. We hadden het met hem over samenwerken, vrijheid, vrede en missies. Tot slot hebben we nog wat oefeningen op het veld gedaan. Het was leuk en leerzaam.

Kamp groep Heleen en Ingrid

De bovenbouw is weer heerlijk op kamp geweest. Van 16 tot en met 18 september genoot de groep van Heleen en Ingrid van kampvuurtjes, bonte avond, het Muiderslot en natuurlijk heerlijk eten en lekker buiten spelen.

Bovenbouw bezoekt concertgebouw

Maandag 8 juni bracht de bovenbouw een bezoek aan het concertgebouw in Amsterdam. Een foto-impressie

Acrobatengym

Elke dinsdagochtend gymmen de kinderen uit de klas van Ingrid en Heleen in Sporthal Juliana van Stolberg. Vandaag hebben we wel héél bijzondere gym, het lijkt wel een circus!

Pyjamaochtend bij Heleen en Ingrid

Veel tijd hadden ze vanochtend niet nodig, de kinderen uit de klas van Heleen en Ingrid. Zo uit je bed en je niet hoeven aankleden! Want... het was pyjamaochtend! Kussen, knuffel en dekentje mee en dan genieten van een lekker ochtendje film. Er zijn overigens heel wat kleurige 'oncies' gespot!

Film kamp bovenbouw 2014

Kamp

Maandag 29 september gingen wij op kamp!