Geer en Evelien(K)

Geer en Evelien zijn de leerkrachten van groep K. Geer werkt op maandag, dinsdag en vrijdag. Evelien werkt op woensdag en donderdag.

Geer

Wij zijn Geer en Anja. We werken beiden al vele jaren op de Pallas en nu met veel plezier samen.
Op maandag, dinsdag en woensdag om de week werkt Geer en op woensdag om de week, donderdag en vrijdag Anja.

Klas K bekijkt de weg die eten aflegt in je lichaam

Kosmisch onderwijs: "De Boerderij"

Onlangs werd in de middenbouw het onderwerp "De Boerderij" als kosmisch onderwerp behandeld. De kinderen brachten daarom onder andere een bezoek aan de boerderij van boerin Brenda en boer Ben op woensdag 23 april.  De foto's komen uit de groep van Geer en Ingrid.

Vilt- en handwerklessen

Samen met de vakdocenten van Onderwijsplus hebben we vijf vilt- en handwerklessen gedaan. De kinderen waren enorm betrokken en hebben ons verbaasd met hun geduld en concentratie! Op de foto’s een paar prachtige resultaten. Zo was de onderbouw creatief met vilt, de middenbouw met het naaien van knuffels en de bovenbouw buigde zich over creaties … Lees verder Geer en Evelien(K)

Kerstboom ter adoptie aangeboden

Wie wil op de laatste schooldag de kerstboom van groep K ter adoptie ophalen? Wij gunnen ons boompje een mooie gezellige kerst. Laat het even aan een van ons twee weten. Geer en Ingrid