Gery (I)

Gery is de leerkracht van groep I. Gery werkt maandag t/m vrijdag.

Verwonderen, reflecteren, begeleiden, leren, onderzoeken, samenwerken, samen lachen,  fouten maken, helpen, hulp vragen, ontdekken, creëren … dat is wat de kinderen en wij doen.
En dat levert mooie, verrassende, lastige, waardevolle, blije, boze, inspirerende, irritante, gezellige, tevreden, verdrietige en leuke momenten op, de hele dag door :)

Bovenbouw bezoekt concertgebouw

Maandag 8 juni bracht de bovenbouw een bezoek aan het concertgebouw in Amsterdam. Een foto-impressie

Film kamp bovenbouw 2014