Hester en Nienke (F)

Hester en Nienke zijn de leerkrachten van groep F.

Mijn naam is Nienke de Jong. Met veel plezier werk ik samen met Hester in groep F. De dynamiek van de middenbouw, met de nieuwsgierigheid en het enthousiasme van jonge kinderen, maakt iedere dag voor mij bijzonder.

Nienke

'Stoeien' tijdens de gymles

Martijn van der Linden op bezoek tijdens de Kinderboekenweek

Martijn van der Linden vertelt over zijn nieuwe boek de Tangram kat. De kinderen luisteren aandachtig en vragen Martijn van alles te tekenen. De verschillende figuren uit het boek mogen de kinderen later zelf maken met de Tangram puzzel.

Schoolreis middenbouw naar Oud Valkeveen

Onderwijs Plus "Schilderen"

De kinderen zijn de afgelopen weken bezig geweest met het schilderen van o.a. Onze Lieve Vrouwe Toren en je eigen straat met horizon. Er worden verschillende technieken en materialen gebruikt. De kinderen zijn enthousiast en serieus aan het werk. De resultaten zijn prachtig!

De oerknal in de middenbouw

Onderwijs Plus "dans"