Marcella en Petra(C)

Marcella en Petra zijn de leerkrachten van groep C.

Marcella
Marcella

“Ik werk alweer vele jaren met plezier in de onderbouw. Het volgen van kleuters in hun ontwikkeling is iedere keer weer een mooie ervaring.
Geen dag is hetzelfde en ik hoop er nog lang te werken!”

Berichten

Insecten en kriebelbeestjes bij maandsluiting onderbouw

Vrijdag 29 mei lieten de kinderen van de onderbouw aan hun ouders zien waar ze de afgelopen weken mee bezig zijn geweest in de groepen: insecten, bijen en allemaal andere kriebelbeestjes. De ouders werden getrakteerd op liedjes, toneelstukjes en dansjes.

Verkeersochtend onderbouw

Kijk je nou eerst naar rechts of naar links? En mag je zomaar oversteken bij een zebrapad? De kinderen van de onderbouw oefenden de verkeersregels in de praktijk. De weg voor de school werd afgezet zodat het oefenen er veilig aan toe ging.  

Onderbouw loopt energiepad!

Maandag 23 maart ging het Jaarfeest van start met een muzikale opening en warme-truien-dag. Donderdag 26 maart liepen de kinderen van de onderbouw 'het Energiepad'. Aan de hand van allerlei proefjes en spelletjes deden ze ervaring op met het begrip energie.

Onderbouw bezoekt concertgebouw

Dinsdag 3 maart hadden de kinderen uit de onderbouw een wel héél bijzonder uitje. Met een bus gingen ze naar Amsterdam voor een bezoek aan het concertgebouw. Met dit bezoek ging  ons muziekproject 2015 van start gegaan. En wat voor een bezoek! Ademloos keken de kleuters naar een prachtige voorstelling in de koorzaal, en participeerden ze met … Lees verder Marcella en Petra(C)

De onderbouw danst

Enkele weken geleden zijn we gestart met het project 'dans'. Elke groep krijgt vijf lessen, verdeeld over vijf weken. Dansen is voor veel kinderen al een feest, maar nu het thema van de kinderboekenweek 'feest' is wordt dat door de dansdocenten ook als uitgangspunt gebruikt. Zo worden bv. de boeken 'Beer is jarig' en 'De boze heks … Lees verder Marcella en Petra(C)